Galéria

Tervek:

Jelenlegi állapot:

Múltidéző:


Hozzászólások

Galéria — 5 hozzászólás

 1. Nagyon fontosnak tartom, hogy a nemzeti öntudat erősítése érdekében az országzászlók is visszakerüljenek eredeti, vagy ha ez már nem megvalósítható akkor méltó helyre, és ami fontos hogy lehetőleg eredeti formájukban, de ezt meg kell előzze egy mondhatni felvilágosító ismertetés, mert a mai nemzedékek már nem is tudják, hogy mit is üzennek, szimbolizálnak ezek a zászlók.
  Bízom benne, hogy az egri országzászló is eredeti formájában kerül újra felállításra, ahogy az a régi fotókon látszik. Sok kegyelmet azoknak akik részt vesznek a megvalósításában.

 2. Kedves Szervezők!
  Az angyalok által tartott koronás címert illetően tennék egy észrevételt. Pap Gábor (gondolom, nem kell bemutani) már korábban figyelmeztetett, hogy a Szent Korona nem ráül a címerre, hanem lebeg felette. Ráadásul így, ebben a formában a csüngők sem látszanak.
  Kívánom, szerencsésen sikerüljön a terv megvalósítása.

 3. Tivadarhoz csatlakozva – a hármas halom hol lesz megvalósítva? Az országzászló előtti részen? Igen szépen illene az összképbe, nem is beszélve arról, hogy Egerben talán ilyen még nincs is…

 4. Minden elismerésem a tervezőnek, nagyon szépen megálmodott emlékmű lesz, azonban a Nagymagyarországot ábrázoló emléktábla a hármashalommal nem látszik rajta!

 5. Nap mint nap járok arra, és örömmel tölt el, hogy haladnak a munkálatok.
  Ott leszek június 4.-én az avatáson is!!

Minden vélemény számít!